• Address : HNK Den Haag (6e etage) Oude Middenweg 17 2491 AC Den Haag
  • Phone : +31(0) 70 707 62 00
  • Mobile :
  • Fax :
  • Web : www.atvalley.nl

@ Valley

@Valley brengt complexe ICT terug tot de essentie. Wij noemen dat IT @ The Speed of Business: ICT die altijd de snelheid van de business volgt en gegarandeerd volledig onder controle is.

SNELHEID EN KWALITEIT

In een wereld waarin de snelheid van vernieuwing het succes van organisaties bepaalt vinden wij dat ICT geen rem moet zijn op uw ambitie. Daarom hebben wij onze werkwijze gestroomlijnd. In plaats van uren of dagen te wachten op nieuwe infrastructuur voor een uitbreiding of nieuw project, garanderen wij dat dat ook in minuten kan. Zonder compromissen.

LOKALE AANWEZIGHEID, LANDELIJKE DEKKING

Bedrijven die zaken met ons doen kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, heldere afspraken, geweldige service en innovatieve ICT. @Valley is onderdeel van de Solimas Groep, een groep succesvolle ICT-dienstverleners in Nederland. Wij maken klanten zoals Nelson Schoenen, MVGM en Nederlandse Energie Maatschappij succesvol door geweldige ICT. Door onze regionale strategie bieden wij klanten de kwaliteit en innovatiekracht van een grote organisatie, gecombineerd met de betrokkenheid en persoonlijke benadering van @Valley.

HET PLAN

Wij starten altijd bij de behoefte van de business, omdat ICT optimaal moet aansluiten op de doelen en eisen van uw organisatie. Voor uw bedrijfsprocessen maken wij per proces afspraken over de noodzakelijke beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data. Deze leggen we vast in uw bedrijfsspecifieke SLA’s en standaarden voor ICT beheer, waardoor beschikbaarheid, security en compliance ‘by design’ zijn geregeld en gegarandeerd.